Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)451g144kcal13.5g21.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g677kcal0g0g75.2g0g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g226g756kcal36.6g112.8g17.2g30.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 166g503kcal14.5g91.7g3.1g23g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 25g79kcal7.1g1.7g4.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g4320kcal143.4g454.8g200.8g122.4g
Valittu annoskoko948g2160kcal71.7g227.4g100.4g61.2g
Annoskoko puolitettuna474g1080kcal35.9g113.7g50.2g30.6g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528