Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 66g218kcal7g40.3g1.5g6.6g
Vehnäjauho, sunnuntai196g687kcal23.5g139.3g4.1g5.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)121g447kcal16.9g66.4g9.7g13.3g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 103g417kcal0g102.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g290g244kcal3.2g53g1.2g5.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g121g894kcal0g0g99g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g5853kcal102.4g812.2g231g62.2g
Valittu annoskoko948g2927kcal51.2g406.1g115.5g31.1g
Annoskoko puolitettuna474g1463kcal25.6g203.1g57.8g15.6g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099