Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%233g396kcal46.6g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g23g13kcal0.9g2.4g0g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Punaviini58g41kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1897g1242kcal102.2g53.4g57.8g18.2g
Valittu annoskoko949g621kcal51.1g26.7g28.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna474g311kcal25.6g13.4g14.5g4.6g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608