Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 145g496kcal14.7g101.2g1.7g5.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt438g202kcal14g21g6.6g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä22g149kcal0.2g0.2g16.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g210g177kcal2.3g38.5g0.8g3.8g
Ruokosokeri35g143kcal0g35g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1897g2608kcal86.6g392.4g70.8g17.8g
Valittu annoskoko949g1304kcal43.3g196.2g35.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna474g652kcal21.7g98.1g17.7g4.5g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826