Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g350g123kcal3.5g22.8g1.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 263g841kcal70.3g0g62.8g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g140g490kcal25.2g82.6g5.5g8.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g140g224kcal1.1g8.4g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1897g3386kcal201.6g233g182.4g18.8g
Valittu annoskoko949g1693kcal100.8g116.5g91.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna474g847kcal50.4g58.3g45.6g4.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720