Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2500g4150kcal475g0g250g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Jauhelihamauste, annos 15g150g4.5kcal0g1.5g1.5g0g
Paseerattu tomaatti rainbow2000g700kcal20g138g10g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1000g850kcal14g44g70g0g
Kasvisliemikuutio 110g335kcal10.5g14.9g25.9g1.8g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g3000g10050kcal390g2040g45g192g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g34423kcal1838.4g4549.8g1008.6g418.6g
Valittu annoskoko9480g17211kcal919.2g2274.9g504.3g209.3g
Annoskoko puolitettuna4740g8606kcal459.6g1137.5g252.2g104.7g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145