PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 900g263kcal8.5g40.5g3.6g17.1g
Paprika keltainen 900g271kcal8.5g45.9g1.8g18g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Riisi puuroutuva 1500g5136kcal90.9g1134g10.5g34.5g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g1200g720kcal10.8g62.4g48g3.6g
Kasvisliemikuutio 120g366kcal11.4g16.2g28.2g1.9g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g180g708kcal57.6g0g52.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g120g121kcal0g25.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g19107kcal418.8g2764.6g653.2g178.2g
Valittu annoskoko9480g9553kcal209.4g1382.3g326.6g89.1g
Annoskoko puolitettuna4740g4777kcal104.7g691.2g163.3g44.6g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816