Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Hapankaali 3200g900kcal34.2g137.6g6.1g65.6g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1600g400kcal14.4g76.8g4.8g46.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g10230kcal732.2g797.8g413.8g268g
Valittu annoskoko9480g5115kcal366.1g398.9g206.9g134g
Annoskoko puolitettuna4740g2558kcal183.1g199.5g103.5g67g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417