BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g2952g2970kcal88.6g413.3g108g26.6g
Sipuli (kuorittu)585g158kcal7.6g28.1g1.2g9.9g
Chili paprika punainen158g63kcal3.1g14.2g0g0g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3150g5229kcal598.5g0g315g0g
Rypsiöljy 527g4656kcal0g0g526.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1125g1350kcal38.2g40.5g112.5g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18972g29046kcal1486.2g1021.6g2127.4g76.8g
Valittu annoskoko9486g14523kcal743.1g510.8g1063.7g38.4g
Annoskoko puolitettuna4743g7262kcal371.6g255.4g531.9g19.2g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537