Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.8g35kcal0g0g3.9g0g
Nakki, keskiarvo 193g451kcal22g2.2g39.8g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g483g145kcal7.2g21.7g1.9g12.1g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g129g58kcal0.3g14.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g129g206kcal2.7g4.9g19.3g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g10g21kcal0.6g2.4g1g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g1837kcal65.8g91.2g131.8g25.2g
Valittu annoskoko949g919kcal32.9g45.6g65.9g12.6g
Annoskoko puolitettuna475g459kcal16.5g22.8g33g6.3g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966