Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)150g525kcal20.3g98.5g4.4g9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow300g240kcal12.6g39g2.7g9.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g188g206kcal5.6g6g18.8g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g3140kcal191g287g134.4g36.6g
Valittu annoskoko949g1570kcal95.5g143.5g67.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna475g785kcal47.8g71.8g33.6g9.2g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390