Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2100g736kcal97g40.9g6.3g52.5g
Pinaattipakaste 150g1050g147kcal20g4.2g5.3g13.7g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1400g1863kcal118.2g246.4g28g70g
Juustokumina jeera (), annos 6g35g124kcal6.2g15.5g7.8g3.7g
Sipuli kuivattu 21g57kcal2.2g7.4g0.3g7.4g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)980g2303kcal196g4.9g166.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g1050g3927kcal137.6g745.5g60.9g63g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18984g18933kcal1154.4g2129.6g620.4g420.6g
Valittu annoskoko9492g9467kcal577.2g1064.8g310.2g210.3g
Annoskoko puolitettuna4746g4733kcal288.6g532.4g155.1g105.2g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148