Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g50g20kcal1.7g1.6g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g6.3g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g360kcal9.6g49.2g13.6g1.2g
Valittu annoskoko95g180kcal4.8g24.6g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g90kcal2.4g12.3g3.4g0.3g
Arvot/100g100g190kcal5g25.9g7.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655