Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.3g1.8kcal0.2g0.2g0g0.6g
Vehnänalkio 0.6g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki46g26kcal3.9g2.3g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss13g4.3kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g175kcal16.4g12.2g6.2g2.6g
Valittu annoskoko95g88kcal8.2g6.1g3.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g44kcal4.1g3.1g1.6g0.7g
Arvot/100g100g92kcal8.6g6.4g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983