Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali44g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)3.1g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Ohrasuurimo 2.7g8.6kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Bataatti, kuorittu 11g8.9kcal0.2g1.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g150kcal8.6g12.8g7g2.8g
Valittu annoskoko95g75kcal4.3g6.4g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal2.2g3.2g1.8g0.7g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704