Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g17g89kcal0.8g8.6g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %12g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.4g7.3kcal0.1g0.7g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g656kcal12.4g69.6g35.2g0.4g
Valittu annoskoko95g328kcal6.2g34.8g17.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g164kcal3.1g17.4g8.8g0.1g
Arvot/100g100g345kcal6.5g36.7g18.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840