Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 5.6g20kcal0.4g4g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Peurapaisti, käsittelemätön31g31kcal6.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g145kcal16g13.8g2.4g2.8g
Valittu annoskoko95g73kcal8g6.9g1.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g36kcal4g3.5g0.6g0.7g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531