Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Pellavansiemenöljy23g203kcal0g0g22.5g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g11g9kcal0g0g1g0g
Viinietikka 50g10kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g643kcal0g0.6g69.6g0g
Valittu annoskoko95g321kcal0g0.3g34.8g0g
Annoskoko puolitettuna48g161kcal0g0.2g17.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233