Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g50g58kcal11g0g1.3g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%25g21kcal0.3g1.1g1.8g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.5g4kcal0.2g0.8g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g15g17kcal0.4g1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g244kcal23.8g5.8g13.6g0g
Valittu annoskoko95g122kcal11.9g2.9g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna48g61kcal6g1.5g3.4g0g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3.1g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393