Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 41g93kcal2.8g16.8g0.6g4.5g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 16g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Maustekurkku16g2.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g472kcal8g37.8g30.4g9.8g
Valittu annoskoko95g236kcal4g18.9g15.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna48g118kcal2g9.5g7.6g2.5g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.9g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534