Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit31g5.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Parsakaali, pakaste, Apetit25g5.3kcal0.8g0.5g0g0.6g
Ruokakerma 5%, Valio13g8.1kcal0.2g0.5g0.6g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)25g18kcal2.8g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g79kcal9g4.6g2.8g2.4g
Valittu annoskoko95g39kcal4.5g2.3g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g20kcal2.3g1.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604