Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 5.2g16kcal1g0.1g1.3g0g
Tomaatti 8.3g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Makaroni, tumma 13g45kcal1.7g8.2g0.4g0.7g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 2.5g10kcal1g1.2g0.1g0.3g
Atria kevyt jauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g229kcal14.6g21g9g2.6g
Valittu annoskoko95g115kcal7.3g10.5g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g57kcal3.7g5.3g2.3g0.7g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964