Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 45g56kcal9.4g0g2g0g
Ruokakerma ingman 5%30g26kcal1.1g1.8g1.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4.8g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g11g7.8kcal0.5g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g217kcal23g8.4g10g0.6g
Valittu annoskoko95g109kcal11.5g4.2g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g54kcal5.8g2.1g2.5g0.2g
Arvot/100g100g114kcal12.1g4.4g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547