Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g28g25kcal0.4g1.7g1.8g0.6g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g28g13kcal0.4g2.1g0.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g21g24kcal3.4g0.4g1.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g18g19kcal4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g164kcal16.4g8.4g7g1.2g
Valittu annoskoko95g82kcal8.2g4.2g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g41kcal4.1g2.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g86kcal8.6g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961