Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Muna, annos 60g8.4g7.4kcal0.6g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 37g13kcal0.1g2.7g0g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 5.6g17kcal1g0.1g1.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g56kcal0g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g495kcal5.4g63.2g23.2g2g
Valittu annoskoko95g247kcal2.7g31.6g11.6g1g
Annoskoko puolitettuna48g124kcal1.4g15.8g5.8g0.5g
Arvot/100g100g260kcal2.8g33.2g12.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107