Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g186kcal16.4g5.4g10.6g2.4g
Valittu annoskoko95g93kcal8.2g2.7g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g46kcal4.1g1.4g2.7g0.6g
Arvot/100g100g98kcal8.6g2.8g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436