Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g19g60kcal2.6g10.9g0.6g1.5g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g25g32kcal3.7g0g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.6kcal1.1g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g254kcal17.8g25.2g9.6g3.2g
Valittu annoskoko95g127kcal8.9g12.6g4.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna48g64kcal4.5g6.3g2.4g0.8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754