Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 13g44kcal0g0g5g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe6.2g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.1g10kcal0.7g1.4g0.7g0.3g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g13g38kcal1.2g7.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g484kcal9.4g79g14.6g5g
Valittu annoskoko95g242kcal4.7g39.5g7.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna48g121kcal2.4g19.8g3.7g1.3g
Arvot/100g100g254kcal4.9g41.5g7.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182