Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 15g26kcal1.1g0.3g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.4g5.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi15g67kcal1g9g3.1g0.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton6g43kcal0g0g4.8g0g
Mangosose, Piltti19g11kcal0.1g2.8g0.1g0.2g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.6kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g471kcal9g39.6g30.8g1.4g
Valittu annoskoko95g235kcal4.5g19.8g15.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g118kcal2.3g9.9g7.7g0.4g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.8g16.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199