Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g7.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.6g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.9g21kcal0.6g3.8g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 31g10kcal0.9g0.6g0.2g1.1g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g6.3g21kcal1.3g0.1g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g299kcal11.2g24.4g15.8g5.4g
Valittu annoskoko95g149kcal5.6g12.2g7.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna48g75kcal2.8g6.1g4g1.4g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439