Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.2g0.1g5.1g0g
Canderel makeutusjauhe1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.5kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g12g61kcal0.8g3.9g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g495kcal15.8g14.8g41g1g
Valittu annoskoko95g248kcal7.9g7.4g20.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g124kcal4g3.7g10.3g0.3g
Arvot/100g100g260kcal8.3g7.8g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580