Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g66g22kcal0.1g4.7g0.2g1.2g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g4.7g18kcal0g4.4g0g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g295kcal1.6g44.8g11.8g2.8g
Valittu annoskoko95g148kcal0.8g22.4g5.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g74kcal0.4g11.2g3g0.7g
Arvot/100g100g155kcal0.8g23.5g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748