Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g23g3.2kcal0.4g0.2g0.1g0.5g
Mango (tuore)19g13kcal0.1g2.9g0.1g0.4g
Avokado, kuorittu, kivetön 23g45kcal0.6g0.2g4.4g1.5g
Verigreippi, annos 250g19g10kcal0.2g2.5g0g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g85kcal0g0g9.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g2.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g316kcal2.6g13g28g5.6g
Valittu annoskoko95g158kcal1.3g6.5g14g2.8g
Annoskoko puolitettuna48g79kcal0.7g3.3g7g1.4g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.8g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037