Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g38g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g278kcal3.4g6.4g26.8g2g
Valittu annoskoko95g139kcal1.7g3.2g13.4g1g
Annoskoko puolitettuna48g70kcal0.9g1.6g6.7g0.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750