Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g234kcal17g6.8g14.8g1.8g
Valittu annoskoko95g117kcal8.5g3.4g7.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g59kcal4.3g1.7g3.7g0.5g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.6g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385853