Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
Pinaattipakaste 150g11g1.5kcal0.2g0g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 14g19kcal1.2g2.5g0.3g0.7g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)10g23kcal2g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g11g39kcal1.4g7.5g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g190kcal11.8g21.4g6.6g4g
Valittu annoskoko95g95kcal5.9g10.7g3.3g2g
Annoskoko puolitettuna48g48kcal3g5.4g1.7g1g
Arvot/100g100g100kcal6.2g11.2g3.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148