Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Valkokaali keräkaali 47g13kcal0.6g1.9g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.8g2.7kcal0g0.5g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g242kcal14.6g5.4g17.6g2.2g
Valittu annoskoko95g121kcal7.3g2.7g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g61kcal3.7g1.4g4.4g0.6g
Arvot/100g100g127kcal7.7g2.8g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326