TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g28g38kcal6.2g0g1.4g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Paprikajauhe 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g7g4.9kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g160kcal14.8g9.8g6g2.4g
Valittu annoskoko95g80kcal7.4g4.9g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g40kcal3.7g2.5g1.5g0.6g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.1g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755