Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.19g66kcal2.5g12.9g0.5g0.7g
Kevytmaito (Valio)58g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g271kcal12.8g31.4g10.4g1.4g
Valittu annoskoko95g136kcal6.4g15.7g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g68kcal3.2g7.9g2.6g0.4g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000