Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali33g6.4kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl15g4.6kcal0.7g0.3g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour4.4g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Katkarapu7.9g5.6kcal1.1g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.7g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g75kcal5.6g5.8g3g2.4g
Valittu annoskoko95g38kcal2.8g2.9g1.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g19kcal1.4g1.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299