Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa13g39kcal3g0g3g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.7g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g5.3g2.6kcal0g0g0g4.4g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)5.3g31kcal1.4g0.5g2.9g0.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.4g22kcal1.1g1.5g1.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g536kcal27.8g8.8g43.6g12.4g
Valittu annoskoko95g268kcal13.9g4.4g21.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna48g134kcal7g2.2g10.9g3.1g
Arvot/100g100g281kcal14.6g4.6g22.9g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365