Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte23g11kcal0.1g2.6g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Leivinjauhe0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl18g68kcal2.2g13.6g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton8.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri12g47kcal0g11.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen13g73kcal0.1g0.1g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g451kcal8.2g58.2g19.6g1.6g
Valittu annoskoko95g225kcal4.1g29.1g9.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g113kcal2.1g14.6g4.9g0.4g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.5g10.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983