Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 22g33kcal0.5g2.2g2.4g0g
Tilli, tuore 5.5g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g128kcal6g8.4g7.4g2.4g
Valittu annoskoko95g64kcal3g4.2g3.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g32kcal1.5g2.1g1.9g0.6g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233