Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl14g56kcal0g14.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen4.7g26kcal0g0g2.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.6g9.7g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 23g7.9kcal0.2g1.3g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Perunajauho 1dl=70g1.4g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g363kcal8g56g11.4g1.4g
Valittu annoskoko96g181kcal4g28g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g91kcal2g14g2.9g0.4g
Arvot/100g100g190kcal4.2g29.3g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624