Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus21g71kcal4.8g11g0.8g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.3kcal0.2g1g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8.3g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.8g18kcal2g0.1g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g248kcal19.4g26g7g3.2g
Valittu annoskoko95g124kcal9.7g13g3.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna48g62kcal4.9g6.5g1.8g0.8g
Arvot/100g100g130kcal10.2g13.6g3.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644