Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g25g27kcal6g0.2g0.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g25g17kcal0.4g3.7g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g13g5kcal0.1g1g0g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g5g18kcal1.3g2.6g0.1g0.4g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.4g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g140kcal15.6g15.6g1.2g0.8g
Valittu annoskoko96g70kcal7.8g7.8g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g35kcal3.9g3.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g73kcal8.2g8.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928