Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl2g12kcal0.4g0.1g1g0.2g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl5g2.5kcal0g0.5g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g25g15kcal0.1g3.7g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä13g21kcal0.1g5.5g0.1g0g
Flora Vanilla 12%25g48kcal1.1g4g3g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g25g16kcal2.7g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g230kcal8.8g30g8.4g0.6g
Valittu annoskoko96g115kcal4.4g15g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g58kcal2.2g7.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.6g15.7g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301