Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g23g15kcal2.6g1g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora9g14kcal0.2g0.3g1.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Rusina 5.6g17kcal0.2g3.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g215kcal8.2g32.8g4.8g2.6g
Valittu annoskoko96g107kcal4.1g16.4g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g54kcal2.1g8.2g1.2g0.7g
Arvot/100g100g113kcal4.3g17.2g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313