Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana29g50kcal5.2g0.1g3.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g5.5g6.6kcal1.5g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g9g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g178kcal15g11g8.2g1.6g
Valittu annoskoko96g89kcal7.5g5.5g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g45kcal3.8g2.8g2.1g0.4g
Arvot/100g100g93kcal7.8g5.8g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142