Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman13g21kcal1.5g0g1.3g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Ruskeita papuja, Rainbow8.3g7kcal0.5g1.2g0g1.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g112kcal5.6g9.8g4.8g4g
Valittu annoskoko96g56kcal2.8g4.9g2.4g2g
Annoskoko puolitettuna48g28kcal1.4g2.5g1.2g1g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5.1g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933